ROBAtardor2015 portada

Del 2 al 28 de novembre té lloc una nova edició del “Renova la teva roba”, ‘ la xarxa de punts d’intercanvi de roba de Barcelona. 39 punts d’intercanvi a la ciutat t’esperen. Participa-hi!

Participa en la 7a edició de la xarxa de punts d’intercanvi de roba de Barcelona. Els intercanvis ens permeten reutilitzar, compartir i consumir de forma responsable.

“Renova la teva roba” és una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus promoguda per entitats, associacions i equipaments municipals de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament.

Porta la teva roba al punt d’intercanvi corresponent, que millor et vagi, n’hi ha per tot Barcelona. Allà te la canviarem per “renoves” que després podràs intercanviar de nou per la roba que t’agradi més en qualsevol punt de la xarxa. Consulta els dies de recollida i els d’intercanvi de cada punt, hi ha molt per a triar! No t’ho perdis!

Consulteu el programa o seguiu el Facebook Fans del Renova per conèixer tots els punts i les dates d’intercanvi de roba arreu de la ciutat.

JOGUINEStardor2015 portada

 

Del 23 de novembre al 23 de desembre té lloc una nova edició del “Renova les teves Joguines”, ‘ la xarxa de punts d’intercanvi de joguines de Barcelona. 17 punts d’intercanvi a la ciutat t’esperen. Participa-hi!

Participa en la  xarxa de punts d’intercanvi de joguines de Barcelona. Els intercanvis ens permeten reutilitzar, compartir i consumir de forma responsable.

“Renova les teves joguines” és una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus promoguda per entitats, associacions i equipaments municipals de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament.

Porta les teves joguines al punt d’intercanvi corresponent, que millor et vagi, n’hi ha per tot Barcelona. Allà te la canviarem per “renoves” que després podràs intercanviar de nou per les teves joguines que t’agradin més en qualsevol punt de la xarxa. Consulta els dies de recollida i els d’intercanvi de cada punt, hi ha molt per a triar! No t’ho perdis!

Consulteu el programa o seguiu el Facebook Fans del Renova per conèixer tots els punts i les dates d’intercanvi de joguines arreu de la ciutat.

 

 

 

Renova Tardor 2015