L'Equip d'Espai Ambiental volem millorar contínuament l’entorn social, cultural i ambiental des del barris, les ciutats i la regió. Creiem que el canvi ha de ser col·lectiu, i les entitats són els protagonistes dels nostres projectes i participen del disseny de les accions.

 

 • Hem creat i executem de forma anual des del 2017 la trobada anual al voltant del compostatge urbà i comunitari: CompostFest: experiència oberta de compostatge. Més informació de la primera edició aquí. Vídeo del primer CompostFest aquí.
 • Gestionem la secretaria tècnica de les Xarxes d'intercanvi de Barcelona Renova la Roba, Renova les teves joguines i Renova la Roba Jove, promogudes per entitats i equipaments amb el suport de l'Ajuntament, http://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaurbana.
 • Estem creant una Xarxa d’Aprofitament Alimentari a Barcelona i l’espai gastronòmic d’aprofitament i residu zero re·cuina
 • Gestionem del Programa d’Educació Ambiental del Districte de l’Eixample i de l’equipament Aula Ambiental
  de la Sagrada Família (des del 2003). Vídeo al Digital de Barcelona aquí, www.aulambiental.org.
 • Hem posat en marxa i gestionem l’Espai de Consum Responsable, que vol ser referent a la ciutat de Barcelona (des del 2018), http://ajuntament.barcelona.cat.
 • Estem promovent un projecte a l'Eixample, des de l'Aula Ambiental Sagrada Família, d'enjardinament d'escocells dels arbres per a naturalitzar la ciutat mentre revalorem els escocells i corresponsabilitzem a la ciutadania de la seva plantació i manteniment.
 • Vam impulsar i dinamitzem el Projecte Park(ing) Day Barcelona(des del 2014) on els col·lectius participants transformen de forma temporal places públiques d’aparcament de cotxes en parcs i jardins. Vídeo al Programa En Connexió de BTV aquí, a BTV Notícies aquí (2014) i aquí (2016), www.parkingdaybcn.org.

T’oferim:

 1. Creació d'una Xarxa de Compostatge Comunitari al teu municipi.  
 2. Creació i execució d'una Xarxa d'Intercanvi municipal pròpia. 
 3. Creació d'una Xarxa d'Aprofitament Alimentari local en el teu barri o municipi. 

Descarrega't el catàleg de serveis generals d'Espai Ambiental aquí

PROJECTES COMUNITARIS

EN XARXA

MÉS DE 250

ENTITATS, EMPRESES I CENTRES

DELS USUARIS

9.200 

USUARIS

ANUALS

156

ACTIVITATS

ANUALS