cabecera compost para web 984x170 B px

IMG_20170520_114409 (800x602)

Reciclatge kilòmetre zero amb implicació ciutadana

El compostatge és una forma de tractament in situ dels residus orgànics senzilla i versàtil. L’autocompostatge i el compostatge comunitari permeten la implicació i la participació individual o col·lectiva de la ciutadania en la gestió dels seus residus i són aptes tant per domicilis com per centres educatius, horts i altres espais comunitaris.

Naturalitzem la ciutat: fem compost

Tant les estratègies d’impuls del verd urbà com les que busquen fer més ecològica la seva gestió han de considerar el compostatge com a part del procés de naturalització de la ciutats. El compostatge permet tancar el cicle de la matèria orgànica i potencia la funció ecològica dels espais verds, ajudant a disposar d’hàbitats de més qualitat.

 

Espai Ambiental compta amb una àmplia experiència tant en formació, educació i comunicació ambiental sobre compostatge com en la gestió de compostadors comunitaris.

 

Captura de pantalla 2017-06-26 08.11.10Catàleg de serveis sobre autocompostatge i compostatge comunitari

Oferim tallers, formacions i serveis d’assessorament per a la posada en marxa o manteniment de projectes d’autocompostatge o dinamització de compostatge en espais comunitaris.

Catàleg de serveis sobre autocompostatge i compostatge comunitari

 

 

 

compostaula

Gestió del projecte de compostatge comunitari del Barri Sagrada Família

Gestionem des de fa més de deu anys un projecte pioner de compostatge de les restes orgàniques de més de 60 famílies a ple centre de Barcelona.

Més informació.