Volem viure a les ciutats de manera que no es comprometin els recursos del planeta ni les generacions futures, i que no es generin desigualtats socials. Creiem que el canvi ha de ser col·lectiu i per això perseguim la generació de sinèrgies, l'impacte social i la transmissió de valors.

 • Hem creat el projecte pioner sobre alternatives de consum responsable de jocs i joguines “La Vida dels jocs i les joguines”. Sensibilitza a les famílies de forma intergeneracional sobre la problemàtica socioambiental associada a l’actual model de consum de jocs i joguines. El manifest i la guia “La Vida dels jocs i les joguines”, a més dels punts informatius, visites i tallers de reparació donen alternatives reals i pràctiques, www.lavidadelesjoguines.org (properament).
 • Hem elaborat la guia per a la implantació d’iniciatives d’aprofitament d’excedents alimentaris en circuits curts “Aprofitem els excedents alimentaris”Vídeo de la campanya “De menjar no en llencem ni mica“ aquí,  www.nollencemnimica.org.
 • Hem dissenyat i dinamitzat l’exposició “Bon aprofitament”per a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). 
 • Dissenyem i executem tallers i activitats formatives de sensibilització sobre aprofitament alimentari, compostatge urbà i consum responsable. 
 • Gestionem del Programa d’Educació Ambiental del Districte de l’Eixample i de l’equipament Aula Ambiental
  de la Sagrada Família (des del 2003). Vídeo al Digital de Barcelona aquí, www.aulambiental.org.
 • Hem posat en marxa i gestionem l’Espai de Consum Responsable, que vol ser referent a la ciutat de Barcelona (des del 2018), http://ajuntament.barcelona.cat.
 • Vam impulsar i dinamitzem el Projecte Park(ing) Day Barcelona(des del 2014) on els col·lectius participants transformen de forma temporal places públiques d’aparcament de cotxes en parcs i jardins. Vídeo al Programa En Connexió de BTV aquí, a BTV Notícies aquí (2014) i aquí (2016), www.parkingdaybcn.org.

T’oferim:

 1. Disseny i execució de tallers i activitats formatives i de sensibilització sobre compostatge, aprofitament alimentari i consum responsable.
 2. Disseny de campanyes, estratègies de comunicació i publicacions o materials educatius.
 3. Creació de la guia “La vida dels jocs i les joguines” del teu territori.

Descarrega't el catàleg de serveis generals d'Espai Ambiental aquí

 

 

PROJECTES COMUNITARIS

EN XARXA

MÉS DE 250

ENTITATS, EMPRESES I CENTRES

DELS USUARIS

9.200 

USUARIS

ANUALS

156

ACTIVITATS

ANUALS